1-Pokana 69 za pechat cvetno

1969: Друг свят е възможен – алтернативна вечер с музика и поезия в чест на юбилея на Радосвета Кръстанова

- алтернативна вечер с музикално-поетичен Джем пърформанс и DJ сет  27. 01. 2019 от 19,00 ч. в клуб MAZE на ул. Христо Белчев 1 в София

Партито се организира в чест на невероятната ни приятелка Radosveta Krastanova Радосвета Кръстанова, съосновател на мрежата Място за бъдеще и дългогодишен Щастливец, а повода е именно нейния юбилей!
Елате да празнуваме заедно!

1-Pokana 69 za pechat cvetno

Участват:

Немо, Румен Спасов- китара, Йоан Стаматов – бас, Петър Димитров – китара
Емил Вълев – съосновател на „Виолетов Генерал”
Цветелин Ивов и Кристиян Илиев – Stand Up Comedy Club
Владимира Иванова, Петър Канев, Александър Иванов, Васил Прасков – стихове
dj gothprice – музика
Водещ: Елица Стефанова

Също така Нова Асоциална Поезия и Човешката библиотека са подготвили специална изненада.

Повече за събитието:

Когато първите космонавти за пръв път заснеха планетата ни от вън, вътре в този свят се зачена един нов свят – глобално, крехък и заплашен от изчезване, но надарен с алтернативата да станем това, за което винаги сме били призвани, но никога не сме били. Алтернативата на надеждата за бъдещето ни, зачената през 68-ма, след 9 месеца се роди и се въплъти в телата, в душите и в духа на цяло едно поколение – 69 – първото поколение на Земята – дом, на планетата – глобално село – първите които имаха шанса да живеят без хилядолетните окови, сраснали се сякаш по рождение с нашите предци, първото поколение, което понесе в кръвта си алтернативата на едно бъдеще с човешко лице, дадено като шанс за всички хора, без изключения.

За да си припомним за човека R от това невероятно поколение 1 половин век след раждането му ще се гмурнем заедно в духа на алтернативната култура и духовност на свободата, личността, достойнството и обичта, с което израснахме – алтернативата Надежда в алтернативната музика, поезия, игра и душа от края на 60-те до сега.

ВХОД: СВОБОДЕН! И всеки на света е поканен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>